Wednesday, November 30, 2011

Singgah ke Jusco Bukit Raja

Sambung cerita pasal OUTING hari tu, Fatin & kawan2 singgah ke Jusco. Kitorang tak pergi sampai ke Shah Alam, Lagipun masa tu hujan dah mula turun. Ini 1st time Fatin pergi Jusco Bukit Raja. Selalu pergi Jusco Wangsa Maju je.. Besar jugak Jusco ini..


Kitorang masuk je, sangat ramai orang sibuk membeli-belah. Nampak banyak board yang tertulis diskaun 20% hingga 70%.. Kitorang solat asar dan pusing2 Jusco tu.



Singgah kedai buku POPULAR.


Fatin mula2 ingat tak ada apa nak beli. Just tengok2 buku. Tiqah & Tiq memang beli novel sebab diorang memang ulat buku.. Fatin belek2 majalah yang ada kat situ. Tetiba teringat kat majalah In-Trend isu Disember sebab Fadlan V.I.P pernah tweet dulu pasal photoshoot InTrend.



Fatin terus menyambar majalah tu, melihat isi kandungan ada ke tak. Then, kat situ tertera...


Nak tahu apa ceritanya? Lepas ni Fatin buat entri pasal tu pulak. Nantikan.. ;)

Berbalik kepada kedai buku, Fatin beli majalah InTrend dan diari muslimah 2012. Sejak dah guna diari muslimah 2010, Fatin terus beli diari 2011, 2012, dan maybe seterusnya..



Habis shopping buku, kitorang makan aiskrim dan balik ke kolej. Otw balik, hujan sangat lebat..


Alhamdulillah, kitorang sampai semula ke kolej dengan kepenatan tetapi seronok sebab dapat keluar dengan kawan-kawan.


Thanks for viewing my blog!
Don't forget to follow this blog.. :)

2 comments:

  1. laparnye tengok mekdi tuh..nak jugak..haha..

    ReplyDelete