Wednesday, May 22, 2013

NURFATIN ATIKAH'S 2nd ANNIVERSARY BLOG

Wahai blog yang kusayangi, maafkan tuanmu ini kerana terlupa tarikh 'lahir' mu..
Kecewa dengan diri sendiri, huhu..
Nampak tak kesibukan semester ini..

Dulu waktu 1st anniversary bukan main ingat,
masuk tahun kedua, terrrlupa.. terrr tau, bukan sengaja..
Takpe, jadi hari ni kira kita sambut anniversary yang ke 2 tahun 1 bulan..
22 April 2011 - 22 Mei 2013. :)

Sepanjang 2 tahun 1 bulan, penulis masih orang yang sama, blog masih dalam design yang sama cuma ada perubahan sedikit.. Tak nak buat perubahan secara overall nanti orang terkezut tengok blog lain & terus tak jadi baca. *bajet orang baca la blog ni tiap kali ko update kan*

Nama blog pun masih sama, The Most Beautiful Light.
Setakat ni takde plan nak tukar nama blog,
tapi kalau korang ada idea yang menarik, boleh la bagitau, hehe..

Berbalik kepada niat blog ini ditubuhkan, untuk share pengalaman yang telah dipelajari sama ada gembira atau sedih. Yang baik dijadikan teladan, yang buruk dijadikan sempadan.
Blog juga sebagai medan untuk menyampaikan dakwah dan ayat2 Allah. 

Then, untuk update pasal optometri, tentang apa yang telah dipelajari dalam kuliah atau di luar.
Juga untuk update interesting event yang dihadiri.
Dan untuk update pasal perkembangan terbaru my brothers
- Adam, kumpulan Versatility In Performance (V.I.P) dan Fadlan Hazim.
*boleh klik mana2 yang anda suka, hehe*

Setakat 2 tahun 1 bulan, inilah pencapaiannya.


Untuk entri yang menarik, boleh view Popular Posts di sebelah kiri blog. :)

Akhir kata, KEEP CALM & KEEP READING. :)

haruslah pink :p
p/s: 
By the way, semalam genaplah setahun pertemuan yang tak disangka dengan kumpulan V.I.P pada 21 Mei 2011. Sudah dua tahun mengenali dan menyokong mereka, mereka sangat awesome! :)
#throwback KENALI KUMPULAN V.I.P

4 comments:

  1. dah 2 tahun dah dye.. hehe. kte pn xingat bile dah blog kite ni ditubuhkan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tapi gbm lagi senior dari kte dlm blogging ni ;)

      Delete