Wednesday, February 01, 2012

Beli buku pada hari rabu

Beli buku
pada hari rabu
*nak jugak u u.. ;p

Hari ini hari rabu bersamaan 1 Februari.
1 Februari merupakan Hari Wilayah Persekutuan yang disambut bagi memperingati pengisytiharan
Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan sebagai Wilayah Persekutuan.
Jadi warga kota Kuala Lumpur bercuti.
*Fatin tak rasa cuti sebab tengah cuti sem

tengah tunggu bas kat stesen LRT

Fatin pun mengajak adik, Alia untuk temankan..
*atau dengan kata lain tolong mengangkut barang..
huhu
.. Alia, gurau je.. ;)

boleh singgah blog my little sis DI SINI.. budak darjah 6 pun dah ada blog..

Tujuan utama sebenarnya nak menggunakan baucar buku yang akan luput dalam masa 2 bulan lagi. Dah list semua barang, ingat senang lah nak shopping..

TAPI, bila tengok jam, satu setengah jam duk dalam POPULAR sahaja.. Mana taknya, pening nak cukupkan RM100. Lagi RM100 tak tau lagi nak beli apa. Plan nak beli buku opto, tapi tak tau kat mana ada jual. Tak pun, nak shopping alat tulis lagi..

Fatin telah membeli tiga buah novel:

1) Nyanyian syahdu karya Weeda Airiza

2) Sayang 3 dalam 1 karya Weeda Airiza
beli sebab ada watak nama Fatin dalam tu.. boleh tak?
Sebelum ini, pernah baca novel Julia yang ada watak nama Fatin..
Bukan apa, nak jugak tau perkembangan watak yg bernama Fatin.. hehe
takde lah, sebab jalan cerita nampak menarik.. tak sabar nak baca..


boleh layari blog Weeda Airiza DI SINI

Kiranya ini kali novel yang ketiga & keempat lah selepas novel Projek Diet & Denyut Kasih Medik. *boleh lawat DI SINI
Fatin memang seorang yang jarang beli novel.. Biasanya kakak je yang beli, Fatin baca je.. hehe.. ;)

3) Akukah Cinderella itu?
(Novel untuk my little sis, dia pun nak novel jugak..)


Lagi, beli buku latihan untuk my little sis yang bakal menduduki UPSR..


Dan alat tulis untuk my little sis and I..



p/s:
Tiap kali pergi Wangsa Walk Mall,
memori 1st time jumpa V.I.P tak pernah padam.. *amboi ayat..
:)

Thanks for viewing my blog!
Don't forget to follow this blog.. :)
Leave your comments below.. :D

10 comments:

  1. Thank you very much dik! Selamat membaca kedua2 buah buku tu ya! Appreciate sangat2... <3 Kalau ada rezeki, kita jumpa lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome! tak sabar nak baca ni.. ok, nanti kalau ada rezeki jumpa, nak minta autograf.. ;)

      Delete
  2. wahh...3 buah novel..besnye..nk pinjm 1 leh? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pnjm? hehe.. sy belum habis baca lagi.. ;)

      Delete
  3. eh, fatin duduk mana? fatin blaja mana? wangsa walk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi soalan dah mcm wartawan.. duduk mana? rahsia, hehe.. area gombak.. blaja uitm puncak alam.. dkt jgk lah rumah dgn wangsa walk..

      Delete
  4. Replies
    1. pnjm? hehe.. kte belum habis baca lagi.. ;)

      Delete
  5. Amboi.. dah shopping sakan eyh. nanti boleh la nak tumpang sewe. hehe=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang tu pun shopping jgk.. siap beli novel 'Akhirnya aku kahwin' lagi.. hehe..

      Delete