Monday, October 03, 2011

Intai dari kamar


Tajuk tak boleh bla.. huhu..
Dah nak dekat sebulan menetap baru nak tulis pasal ni..
Just nak share pemandangan di luar kamar.. Dari tingkat 3..
Alhamdulillah.. Fatin bersyukur sangat sebab dapat tingkat tak atas sangat.. Sebab senang nak naik turun tangga.. Tak payah nak tunggu lif pada waktu kemuncak..

Lagi satu, bilik pulak menghadap pemandangan yang indah..Dan paling penting, dekat untuk meninjau pondok bas kat bawah.. Untuk orang yang suka balik rumah dan pelanggan tetap bas rapid KL macam Fatin, senang nak bajet masa.. Tak tunggu bas lama sangat.. :)Lagi, bilik tak menghadap blok lelaki.. Untuk pengetahuan, kolej Rafflesia yang mana menempatkan kaum hawa dah penuh dengan pelajar asasi.. Jadi, pelajar degree kena duduk kolej Angsana iaitu kolej pelajar lelaki. Setakat yang Fatin tau, ada satu blok untuk pelajar perempuan di Angsana.. Betapa banyak perempuan daripada lelaki.. Tetiba teringat cerita 321 cinta, artikel perigi cari timba, apabila nisbah perempuan kepada lelaki, 37:1..

Bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnia-Nya.. Kawasan yang strategik.. Bilik yang selesa..

p/s:
Sekarang tengah mencari-cari rumah sewa untuk next sem.. Plan duduk dengan kawan2 satu course.. Tapi still berharap dapat kolej.. So, kena aktif lah this sem.. hmm..

No comments:

Post a Comment