Tuesday, March 19, 2013

Terharu.Suka.Sayang.

Assalamualaikum..

Tajuk entri yang agak menimbulkan tanda tanya..hewhew...
TERHARU?
Ada seorang kawan merangkap kakak senior, yang cakap,
"Eh, dah lama tak baca blog kamu.."

Dalam hati,
"Segan la pulak, aku ni tulis entri bukannya gempak sangat.
Blog aku ni biasa2 je, bahkan bawah lagi dari kategori biasa.."

Aku pun jawab, "Kita punya blog ni biasa2 je, sape lah yang nak baca.."

"Eh, akak baca!"

*muka merah yang cuba disembunyikan* :p

"Hehe.."

Padahal dalam hati SUKA bila orang cakap macam tu. ;)

Satu lagi situasi..



At least ada seorang dua yang boleh menjadi pembaca setia blog yang tak seberapa fofular ini..

Kata2 orang itu membuatkan aku SAYANG kepadanya.. :)
Kata2 itu membuatkan aku bersemangat untuk update blog.
Kata2 itu membuat aku ingin memperbaiki diri dalam penulisan blog.
Kata2 itu membuat aku mahu memberikan entri yang bermanfaat kepada semua.
Kata2 itu membuat aku mahu memberikan yang terbaik dalam setiap entri.
Kata2 itu membuat aku menaip entri ini.. EHHHH.... :P

Kepada semua pembaca setia,
Kepada pembaca yang tak berapa nak setia,
Kepada pembaca yang pertama kali singgah,
Kepada pembaca yang singgah untuk ke-$$$ (kira dan isi sendiri :p)
Kepada silent reader,
Kepada secret admirer, (ok yang ini perasantan+berangan, sila muntah hijau :p)
 
Terima kasih banyak2!
Saya TERHARU.SUKA.SAYANG. ANDA SEMUA! :D


p/s:
Dulu dah pernah buat entri macam ni, -> entri TERIMA KASIH.

6 comments:

  1. hye..sini dari fatihah nazri official blog..
    follow here..follow back ye..
    http://fatihahnazri.blogspot.com/2013/03/design-watermark.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye, ok, tq, done following ur blog.. :)

      Delete
  2. Owh okey. Sy pon syg org yg bace.komen.dan bagi pendapat yg bernas pada blog sy. Hihiii.

    ReplyDelete
  3. truskn usaha,, insya ALLAH moga tercapai impian utk jdi novelis :)

    ReplyDelete