Sunday, February 05, 2012

Keychain bentuk kamera


Kaki melangkah masuk ke SnJ Gift,
mata mencari keychain yang menarik
dan tangan membelek segala keychain yang ada di situ.

Mulut kata,
Wow!
Cantiknya! Serius cantik!

Hati kata beli,
Otak kata,
"Memang cantik, beli je lah."

Tapi,
pening pulak nak pilih warna..
Antara pink atau hitam
Kalau ikutkan nak pink lah,
tapi warna hitam lagi nampak macam 'real camera'..

Kawan2 semua sokong warna hitam.
Ok, warna hitam.

Ambil, bayar kat kaunter. Cashier tu buka kotak dan test kamera tu.

Lakonan semula..

video


Oh, berfungsi ke?
Itulah Fatin, lain kali check & baca dulu..
Jangan main terjah dan beli je..

Apapun, bagi Fatin keychain memang puas hati..
btw, ini keychain yang ke-89..
:)

p/s:
rasanya inilah keychain yang paling mahal yang pernah Fatin beli..
boleh klik di SINI untuk melihat koleksi keychain Fatin.. :)

2 comments:

  1. amboi.. mentang2 cuti.. keluar je yer?? ;p

    ReplyDelete
  2. hehe.. manfaatkan cuti yang ada.. ;)

    ReplyDelete