Monday, January 23, 2012

THANKS A LOT, CIK INTAN!

Salam semua..
*Menaip entri ini dengan senyuman lebar..

Sebab?
My bestfriend, Tantan pos hadiah untuk Fatin..
Sangat terharu sebab ada kawan baik yang still ingat Fatin lagi..
Yang bestnya, Tantan bagi shawl.. Sangat teruja sebab memang ada niat nak beli shawl baru..
Tapi tak payah beli dah dapat! :) Warna pun takde lagi dalam koleksi.. Memahami betullah.. ;)

Tantan ni roommate Fatin masa kat mrsm dulu.
Kitorang jadi roommate lebih kurang 6 bulan je..
Masa form 5, Tantan yang berjawatan tinggi dah duduk bilik lain..

Kitorang satu homeroom, satu bilik, satu kelas. Kitorang memang ada chemistry.. :D


Tan Tan, thanks a lot for the gift..
Aku pun ada something nak bagi.. nantikan.. hehe..
Thanks for everything! Sayang ko.. :)

Gambar yang membawa seribu satu kenangan.. :)

2 comments:

  1. hehe.. akak boleh request hadiah dari kawan baik akak.. ;)

    ReplyDelete