Sunday, January 29, 2012

SUKA BARANG COMEL




Selepas final exam lepas, singgah Jusco Bukit Raja shopping sikit.
Apa barangnya?
Fatin memang takde benda lain melainkan keychain.
Tapi keychain kena cerita dalam entri lain pulak.. hehe..

Kali ini nak cerita pasal BARANG COMEL.
Masa jalan2 dengan kawan2 hari tu, ada seorang kawan kata,
"Oh, Fatin suka beli barang2 comel macam ni.."
Kawan2 lain sibuk shopping novel kat POPULAR, guna baucar buku tapi Fatin just tengok je.
Nantilah Fatin beli buku alat tulis waktu dah nak dekat sem 2..
Bagi Fatin, barang ini sangatlah COMEL.
Ini dia..

Tali panjang tu boleh ditanggalkan..

Cer teka ini apa benda?
Ini purse.. First time tengok, terus tertarik..
Dah lah masa tu ada design satu ni je.. Try cari yg lain, tapi takde..

Sebelum ini, ada jugak beli purse, tapi bentuk rama-rama..


p/s:
Semua orang ada barang kegemarannya yang TERSENDIRI..
Apakah barang kegemaran anda?
:)

5 comments:

  1. so, fatin beli la sluar tu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, beli. itu purse bentuk seluar.. :)

      Delete
  2. ha'ah la purse! i tak baca elok2.. adoii!!! tak perasan ade tulisan kecik tu... ingat u beli sluar mcm tu.. agak2 mcm mana la die nak pakai..ehehe

    ReplyDelete