Friday, December 02, 2011

CANDID TIME CONTEST





Sejak kebelakangan ini, rajin pulak Fatin nak join mana2 contest
walaupun sibuk study sebab banyak test..
Tapi kena pandai bahagikan masa, sebab MASA ITU EMAS..

OK, balik kepada contest ini..
Contest ini dianjurkan oleh Cik Muna Rahimah.
Fatin telah di 'tag' oleh Cik Tikah.
Ini kira kali ketiga Fatin join contest.
1st dulu kalah, 2nd menang, 3rd .....
*dgn harapan menang.. :)*

Ini syarat-syaratnya:
  • WAJIB follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
  • Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
  • Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat.
  • sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
  • Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini
Setelah menyelongkar semua folder yang ada untuk mencari gambar candid,
inilah yang dijumpai..

Macam kata Cik Tikah, ini gambar diambil tanpa pengetahuan
atau erti kata lain candid.


Kawan2 yang Fatin tag,
Atiff
Saadah

Nak join? boleh klik di sini.
Tarikh tutup: 13 Disember 2011


3 comments:

  1. cm best je contest nie..blog nie bleyh je mng..Insyaallah..Hwaiting!!

    ReplyDelete
  2. Annur, dap, dap.. :)
    misz_red@love, amin.. kalau ada rezeki, adalah.. :)

    ReplyDelete