Tuesday, October 18, 2011

Malaysian Optometry Students Sport Event (MOSSE) 2011


Malaysian Optometry Students Sport Events (MOSSE) 2011 pada kali ini dianjurkan oleh UiTM Puncak Alam. Pelbagai acara diadakan seperti bola jaring, futsal, berbasikal, sukaneka, ping pong, explorace, marathon dan sebagainya. MOSSE bermula pada 14 Oktober dan berakhir pada 16 Oktober.



Universiti / Kolej yang hadir ke sini adalah UIA, UKM, Twintech dan MSU.

Juara keseluruhan adalah UIA manakala naib johan, UiTM. :) Tidak dinafikan pelajar UIA memang hebat dan kebanyakan juara dalam setiap acara sukan.

Fatin main futsal untuk MOSSE 2011 ni, tapi sekejap je. Actually, pemain simpanan je.. Tapi seronok sebab dapat peluang main futsal. Tak pernah main sebelum ini. Terima kasih kepada akak-akak senior yang beri peluang untuk junior2 main. :)

futsal


bola jaring

Terima kasih kepada penaja-penaja iaitu BOH, Dutch Lady, Essilor & MOC.



Ketiga-tiga perasa sedap!


Pada malam sabtu, AJK menghidangkan cocktail yang merupakan makanan tradisi optometri Puncak Alam. SEDAP! Kalau kat rumah biasa buat agar-agar. Masa kat PASUM dulu selalu jugak beli fruit cocktail.


Secara keseluruhan, memang enjoy! Walaupun tak dapat balik rumah minggu ni..
Tangan sakit sebab tepuk kuat, kaki, badan sakit sebab marathon..
Paling best marathon lah.. :)

Penyokong setia

Iqa, Ika, Ika (AtIKAh, nak jugak..)
Kawan2 dan senior2 yg sporting

No comments:

Post a Comment